Ignifugari

Ignifugari lemn interior si exterior

Societatea noastra detine toate autorizatiile necesare efectuarii lucrarilor de ignifugare lemn pentru interior si exterior.

Ignifugarea lemnului este un procedeu specific prin care se trateaza lemnul cu substante ignifuge, care au scopul de a mari rezistenta la ardere a materialelor lemnoase.

Ignifugarea ingreuneaza aprinderea lemnului, ii reduce viteza de ardere si in acelasi timp viteza de propagare a flacarilor. Cea mai eficienta ignifugare este aceea prin imersie, fiind o metoda de profunzime, dar deosebit de eficiente sunt si metodele de suprafata: pulverizarea si pensularea.

Atentie:  Lemnul inainte sa fie tratat impotriva focului trebuie supus unui tratament insecto-fungid. Acesta reduce riscul de biodegradare a lemnului din cauza fungilor sau a insectelor, realizarea sa facandu-se cu solutii insecto-fungicide.

Solutiile folosite pentru serviciile de ignifugare a materialelor combustibile respecta normativele in vigoare privind protectia mediului si a persoanelor, fiind omologate de catre Centru National pentru Securitatea la Incendiu si Protectia Civila.